9.2.2021 21:56
Kyrkslätt Idrottsförening r.f.

Johtoryhmän terveiset

Hei kaikki käsipalloilijat Kirkkonummella,

Kirkkonummen kunnan päätös jatkaa lasten- ja nuorten harrastustoiminnan rajoitteita oli suuri pettymys. Pääkaupunkiseudun muiden kuntien linjausten mukaisesti halusimme mahdollistaa myös Kirkkonummelaisten käsipalloilijoiden rajoitetun, ohjeistusten mukaisen, sisäharjoittelun ainakin kerran viikossa. Tämä hallitun riskin ottaminen edellyttää, että kaikki seuran toimijat ja pelaajat ymmärtävät vastuunsa annettujen ohjeistusten noudattamisessa. Syksyn aikana koronarajoitukset harjoituksissa eivät toimineet kaikkien joukkueiden osalta. Tässä ja nyt on kaikkien onnistuttava 110 %.

Aikaisemmin lähettämämme viestin sanavalinnat ovat herättäneet keskustelua. Tavoitteenamme oli korostaa ohjeistusten noudattamisen välttämättömyyttä tässä tilanteessa. Pyrimme muotoilemaan viestimme paremmin jatkossa. Olemme harjoitelleet sisällä nyt viikon verran ja tämä on toiminut hyvin. Suuri kiitos kaikille. Haluamme edelleen korostaa aikuisten vastuuta ohjeistaa ja tukea lapsia ja nuoria ohjeiden noudattamisessa

Seurana seuraamme koronatilannetta tarkasti ja olemme valmiita tekemään nopeitakin muutoksia toimintaamme tarpeen vaatiessa.

Johtoryhmä työskentelee vapaaehtoisvoimin, jokaisella on oma palkkatyö, perhe ja muut päivittäiset askareet. Meidät yhdistää aito halu tehdä hyvää Kirkkonummelaisen käsipallon eteen. Korona-aika on lisännyt työtämme todellakin paljon, minulla keskimäärin 55 h/viikossa. En kaipaa sääliä vaan lisää apuvoimia. Usea asia on tästä huolimatta jäänyt tekemättä, ymmärrättehän että vaaditaan voimia seuratoiminnan pyörittämiseen. Kannustan tulemaan mukaan seuratoimintaan. Tarvitsemme apua tämän pyörittämiseen, mm. varainhankintaan, talouden seurantaan, tapahtumien järjestämiseen sekä nettivastaavaksi.

Pyydän kaikkia toimimaan ajatuksella, kohdelkaa toisianne, sillä tavalla kun toivotte teitä kohdeltavan.

Terveisin,

Jenny KyIF käsipallojaoston puheenjohtaja.